DSC_0841frakke WEEKDAY COLLECTION / sneakers ADIDAS SUPERSTARS / net LALA BERLIN / kashmir halstørklæde H&M

Så kom jeg tilbage til min stamcafé ’SILO’ og har dermed fået hul igennem til bloggen. Vores internet er gået helt død, derhjemme, så det bliver nok lidt vanskeligt at blogge dagligt hernedefra, desværre… Men jeg kigger forbi, så tit jeg kan. Jeg har ellers haft nogle skønne dage siden sidste indlæg!

Først en virkelig god Berlinale. Torsdag fik vi i sidste øjeblik billetter til premieren på Elser. Det var i Berlinale Palast, festivalens hovedbiograf. Der var rød løber, pressefotografer, skuespillere i galla, og det hele var meget glamourøst. Og så var det en virkelig god film. Det var super sjovt, at opleve sådan en rigtig stor filmfestival. I Starbucks, der ligger ved biografen, fik jeg købt mig en rædsel af en turist berliner-kop, med byen og Berlinale Bjørnen på, som jeg skal drikke min morgenkaffe af de næste 3-4 måneder ;)

Henover weekenden har mine forældre været på besøg. Det var rigtig hyggeligt, og dejligt at kunne vise byen frem. Vi turen rundt til Brandenburger Tor, Holocaust Monumentet, i Pergamon museet osv. Vi skulle også havde været oppe i Rigskansleriets glaskuppel, men vi var for sent ude med bestillingen. Kan se at man nok skal bestille plads senest en uge før på hjemmesiden.

Og så har vi spist en masse lækker mad! Det kan jo næsten ikke betale sig selv at kokkerere ;) Vi var på Vapiano, kæden som vi opdagede da vi var i Hamborg. Pastaen bliver lavet, imens man står og venter og ser på – super lækkert. Currywurst (i vegetar udgaven til mig), Kässpatzen, de mest lækre pizzaer nogensinde (mere præcise anbefalinger følger) og Dunkin Doughnuts til kaffen.

I morgen bliver det til en tur på Fotografi museum i Charlottenburg, og så satser jeg også på selv at få fotograferet til bloggen ;)

DSC_0836