DSC_0086DSC_0087DSC_0088Jeg mangler aaaltid løse t-shirts om sommeren. Og jeg mangler generelt altid hvide t-shirts med diskret sort print. Det kan disse to nyerhvervelser forhåbentlig være med til at afhjælpe… Synes prikkerne er ret vellykkede på den første. Det er bagsiden af stoffet der er brugt, så de bliver mere utydelige og ujævne. Samtidig er der lidt melering i stoffet, der giver endnu mere diskret spil. Ligesom på Samsøe sweaten, kan jeg bedst lide prikker, når de ikke er alt for ordentlige. Et lidt sporty touch kan den anden t-shirt tilføre. Kan godt lide at den er så skrabet og enkel, men alligevel sporty med dens omvendte sommerlige nålestrib. Begge t-shirts har vig halsudskæring og en god længde på ærmerne, som jeg synes er de bedste t-shirt snit detaljer.

Den stribede er fra Monki til 150,- men jeg fik den med -20% så den kom ned på 120,- Men det kan jeg se den også kun koster hos Asos.

Den prikkede er fra H&Ms + linje, så den er dejlig oversize også til mig. Den koster 99,- Jeg kunne desværre ikke finde den online.