DSC_0621┃Tromborg below 10 degrees creme 580,-

Jeg har ALDRIG tidligere haft problemer med så tør hud, som i denne vinter. Så da denne var brugt op, ville jeg prøve ‘Below 10 degrees’ cremen fra Tromborg, da jeg flere gange havde stødt på den som cremEN, man skulle bruge om vinteren. Og den er god. Den har ikke udrettet mirakler, men den hjælper. Huden virker slet ikke ligeså udtørret og tørstig som før. Fed uden at være fedtet og trænger hurtigt ind i huden. Den giver noget ekstra, og noget ro. Jeg troede egentlig at en af pointerne med den var, at den er uden vand, men det er der altså i? Der mangler dog også lige den sidste følelse af at kinderne er helt gennemfugtede.

Har I prøvet ‘Below 10 degrees’-cremen og hvad synes I i så fald om den?

Har I tip til andre gode vintercremer?

DSC_0629Jeg har undret mig over, hvad der kan være årsagen til mit nyligt opståede problem med voldsom tør hud (det har jo ikke ligefrem været den koldeste vinter i mands minde) og det jeg kunne komme i tanke om er, at jeg måske ikke de sidste måneder, til forskel fra tidligere vintre, har fået spist ligeså meget olie. Så jeg har indført smoothie som en fast del af hverdagsmorgenmadsmenuen igen, for det spiste jeg altid førhen. Sådan kan jeg nemt få kørt noget hørfrø- og kokosolie ned hver dag. Sommetider er det først når man holder op med noget, og problemet opstår, at man virkelig finder ud af den gode effekt det rent faktisk havde… 10903216_1530589100546475_452687474_nDerudover spiser jeg fede fisk hver uge (men det har jeg nu altid gjort). Og sover med ansigtsolie om natten.

Hvad kan jeg ellers gøre? Tip er kærkomne!

Jeg mangler at prøve den der med at stikke hul på e-vitamin kapsler og smøre det direkte på huden, har nogle af jer prøvet det?

Untitled┃Tromborg Herbal cleansing water 220,-

Jeg købte cremen i en gavepakke, hvor der hørte denne rensetonic med, som er virkelig god og mild, men stadig effektiv. Jeg har opdaget at i sådan en periode, hvor huden er sart, har det faktisk stor betydning, hvad jeg renser med. Til trods for at det ikke er noget der skal “blive” på huden. Det er ikke der jeg har lagt pengene, men det kan også blive for billigt (selvom det er grønt og allergivenligt), når huden føles fuldstændig udhungret og udtørret efter endt proces. Dette er det bedste renseprodukt jeg har prøvet! Jeg føler den virker plejende, selvom den kun bliver kørt henover huden på en vatrondel.

Har I også prøvet pludselig at få tør vinterhud?

Og måske fundet ud af noget godt, der kunne afhjælpe det?