ANINBINGSALESHOP-NOWMARBLESMALLVil lige tippe om at Anine Bing (aff.) har udsalg indtil på mandag!

Jeg er altså lidt fascineret af Anine Bings univers. Som jeg har forstået det, kommer der ikke decideret kollektioner, men istedet løbende enkelte items. Det er også ligesom om, at brandet har alt, hvad en basis garderobe bør indeholde, tilsat lidt rock og romantik. Men stadig meget pænt, skandinavisk, enkelt og med gode detaljer. Og, hvad det ser ud til, også i god kvalitet. Jeg har desværre ikke selv nogen erfaring med ting derfra. Disse støvler  og denne strik (aff.) står på ønskelisten.

Synes der er rigtig god inspiration at hente i universet! Også på hendes blog. Tjek også dette indlæg, hvor man kan få en fornemmelse af, hvordan brandet bruges i en meget skarp monokrom garderobe, fra en af mine andre yndlingsbloggere.

Nedenunder ses nogle af mine favoritter fra udsalget, som bla. tæller den helt utrolig fine hvide kjole øverst i midten. Silke stropkjoler både korte og lange. En kviltet ruskindsjakke. Sort boho kjole. Læderleggings med slids på knæene. Luksus joggingbukser (pæææne sammen med de støvler). Gode striber på t-shirt i helt rigtigt snit. Og skoene, som hun altså er virkelig god til – ballerinaer i kroko eller med sløjfe i den helt rigtig spidse model. Lækre kroko snørestøvler. Stilletter i perforeret læder. Og tasken også i perforeret læder.

Pænt!

aninebingsale agtigtagtigt.dk