t-shirt T BY ALEXANDER WANG trøje COS bukser EVANS støvler ACNE SHANK

Det har godt nok været vådt, koldt, gråt og blæsende idag! Igår var jeg ude at svømme og bagefter en time i sauna aah… den dejlige fornemmelse af at blive fuldstændig gennemvarmet sidder i mig også idag, og huden er bare så blød efter sådan en tur. Det kan altså virkelig anbefales som billig “spa” og udrensning. Man skal selvfølgelig bare huske at drikke masser af vand, og så kan man tage en overskylning hvert kvarter. Bagefter tager jeg en dukkert i et kar fyldt med iskoldt vand. Så føler man virkelig man kan trække vejret frit bagefter! Det føles så fantastisk! Selvom jeg lige inden hver gang tror jeg skal dø (; Jeg forsøger at komme afsted og gøre dette en gang om ugen, og jeg kan virkelig mærke i kroppen og se forskel på min hud de uger, hvor jeg ikke får det gjort… Det er total velvære (: