Untitled

H&M sweatshirt 70,-

Et hurtigt tip*, H&M har i øjeblikket disse sweatshirts med den pæne sports/tennis stribe v-hals til kun 70,- Bemærk som sagt at det er en sweatshirt og ikke en strik, som den anden jeg købte i hvid. Det gør den lidt mere frisk, og er rart, den tid vi går i møde. Jeg har snuppet en i sort og en i grå! Sweatshirts kan man ikke få for mange af ;) Og den stribede detalje er så pæn, synes jeg stadig. Især her til foråret at sætte til noget mere let og feminint, en blondenederdel fx. Eller hvidt. Eller til at bløde lædernederdelene/bukserne op med. Og så afsluttet med Adidas sneakers. Jeg ser det for mig :)

Fås online her – husk desuden koden 2773 giver fri fragt

PS: Den fås også i en sød lys rosa, hvis man er til det :)

*(…der allerede er ved at være uaktuelt, da mange størrelser er røget, men hold øje om morgenen omkring kl. 8 og om eftermiddagen lige efter kl. 15-16 stykker, der bliver der fyldt op igen)