balenciaga agtigtagtigt.dkSom I ved er jeg helt pjattet med Balenciaga for tiden. Synes det tilfører klassisk kvalitet og klasse med kant. Og er pænt og tidsløst på tværs af stilarter. Især nu hvor trenden har været på sit højeste (der var jeg tilgengæld slet ikke med), synes jeg det har fået et andet udtryk og er rykket over i noget mere – ja tidsløst og klassisk.

Det er ikke så ofte Balenciaga kommer på udsalg. Endda brugte Balenciaga sager nærmer sig sommetider nyprisen på Trendsales. Ihvertfald er det ikke altid meget mere, end de 30% man sparer på de populære varer brugt, som man nu kan få helt spritnyt Balenciaga til hos Natalie Schuterman. Endda i de klassiske sæsonløse sort/hvid/grå nuancer OG med giant sølv hardware.

Der er fx en Mini City i sølv. Envelope clutchen med giant 12 og skulderrem. Armbånd i både sort og grå med giant sølv (de bliver solgt til overpris på Trendsales og revet væk når Holly Golightly indimellem får dem hjem). Mine sandaler i hvid – også vældig pæne i hvid hva’?! (iøvrigt er der også lidt størrelser tilbage i sort). På det grå læder synes jeg den klassiske hardware kan være smuk, som på clutchen uden skulderrem. Og endelig en First, sort med giant sølvhardware – kombiEN til taskerne. Havde der dog bare været en sort Mini City med sølv… Den er med guld, men det synes jeg bliver for bling. Udover mine favoritter her er der også masser af Work, Veloer, modeller med Classic hardware og i pastelfarver.

Hvordan har I det med Balenciaga?