agtigtagtigtNu nærmer vi os afslutningen på året. Et år der for mit vedkommende blev anderledes, end jeg troede ved dets begyndelse. Tiden går så hurtigt! Ih hvor kan det være svært at følge med… Det er både godt med planlægning, så man får udnyttet sin tid godt. Og også godt at skue tilbage, så man bliver mindet om og husker, den tid der er passeret. Jeg har en vane med i løbet af dagen, at sætte “tider” for mig selv. Ikke på en stressende måde, mere en måde at dele dagen op på, så jeg får mest ud af den. Foreksempel inden kl. dit skal du være færdig med det. Mellem kl. det og det, ordner du det. Kl. dat må du holde kaffepause. Stinas mellemtider kalder min mand det ;)DSC_0093Derfor er det virkelig rart med et vægur, så man nemt kan lade blikket falde, og se hvad klokken har slået.

Mit nye vægur er fra Timedots. Et dansk firma der både står for design og produktion. Urene bliver endda håndsamlet i Danmark (den slags plejer at foregå i Kina).

Deres Flextime koncept er ret smart, da man selv kan designe og sammensætte sit ur. Ved hjælp af 14 forskellige tidsmærker og 8 forskellige urværk.

Jeg har altid været vild med de gamle DSB ure, så gik efter noget lignende. Ville gerne have både prikker og streger og en afsluttet cirkel. Mit valg faldt på 29c og jeg er SÅ tilfreds! Synes det er rigtig pænt i al sin grafiske enkelhed. Nordisk og tidsløst. Der er også lidt Arne Jacobsen over designet, synes jeg.

agtigtagtigtHele oplevelsen af produktet er meget gennemført. Fantastisk når man kan mærke, at det er et gennemtænkt koncept og dygtige fagfolk der står bag. Indpakningen er pæn (I ved jeg er en sucker for lækker indpakning, så det måtte lige med).

Kvalitetsfornemmelsen begynder ved udpakningsprocessen. Der ligger alle komponenterne sirligt indpakket (alle 60 “prikker” var feks i hver deres egen lille pose!). Man kan simpelthen fornemme en respekt, nøjsomhed og lidenskab for produktet.

DSC_0061Konceptet er meget gennemtænkt, så man bliver taget ved hånden hele vejen. Der medfølger en monteringsskabelon og der er en demovideo på hjemmesiden. Man kan endda eksperimentere med klip ud modeller inden – det synes jeg er smart! Så får man en fornemmelse af størrelsen på uret i rummet og kan lege med designet. I det hele taget fine forståelige vejledninger, også med god grafik.agtigtagtigt Det er faktisk ret hyggeligt at sætte op, fordi man føler, at man nærmest selv skaber uret. Langsomt kan man se, hvordan cirklen dannes. agtigtagtigtSelvom det er så små løsdele, fornemmer man det er kram. Hver enkelt prik og streg er i rustfrit stål. Tunge, sorte og matte.agtigtagtigt…det samme med selve urværket og viserne. agtigtagtigtJeg er lidt overrasket over HVOR pænt jeg synes det er! Jeg var nemlig en smule bange for, at jeg ville synes, det ville virke for klinisk. Men det er så grafisk smukt og enkelt, at det virker lidt som en cool plakat eller et billede på væggen. DSC_0163Det falder ihvertfald enormt godt ind i vores andet nordiske interiør. Og jeg glæder mig til at sætte det op igen, når vi engang flytter i vores eget (det flotte savsmuldstapet er iøvrigt et 90er levn på mit gamle ungpigeværelse…), så vil det komme endnu mere til sin ret i et større rum i sammenhæng med møbler. Flagermusstolen får feks noget andet 60er stemning frem i urets design, og jeg kan forestille mig en hyggekrog under uret med den, bøger og keramik på et lille sidebord.agtigtagtigtDet at det sidder fast fladt på væggen, tilfører noget andet til rummet. Alligevel har det en tredimensionel effekt, fordi hele fornemmelsen af produktet skinner igennem, når det hænger der. Kvalitet fornægter sig ikke. Og når designet er så flot, bliver det en del af udsmykningen, selvom det er en funktionel genstand.DSC_0157Det er lidt hyggeligt, at have fået et mekanisk analog ur. Og det har en lille bitte tik tak lyd, hvis man er helt stille og lytter godt efter.DSC_0154Hvis I skriver agtigtagtigt i kommentarfeltet ved check out får I et sæt gratis ekstra klæbepuder med, så I kan flytte det, ligesom jeg kommer til. Til sådan et ur som 29c har det en værdi af 450kr. Tilbuddet gælder indtil 1 januar.

Har I vægur derhjemme?

jeg har modtaget uret som gave og jeg er meget glad for det :)