DSC_0445amazing space

Jeg har haft svigtet min hud. Ikke brugt den optimale pleje. Og den har betalt tilbage med ujævnhed og tørhed. Men det skal være slut nu! For det betyder mere for mit velbefindende, end jeg umiddelbart selv tror… For, som med så meget andet i livet, er det vigtigt med en ordentlig base. Så kan pynten komme bagefter. Og hud og hår er jo basen for ens udseende. Man må forøge at få det bedste ud af det man har og der kommer man langt med velplejethed. Uden at det behøver at blive overgjort. Så jeg er gået tilbage til den dagcreme jeg skrev om for et par år siden, som er den bedste jeg nogensinde har prøvet, men som jeg har haft syltet at få investeret i regelmæssigt (av, den er dyr synes jeg). Men den er altså en lise for min hud. Kan mærke hvordan den fugter og beroliger. Og hvordan jeg bliver beroliget he he ;) Det er ren nydelse, at skulle smøre den på hver morgen og aften. Det er det med de små glæder og hverdagens æstetik :)

Har I fundet ‘jeres’ dagcreme?

Hvordan har I det med at ofre pengene på den rigtige pleje?

DSC_0456DSC_0450