2013-07-13 13.05.41Og så var det at der lige gik 1 1/2 uge uden indlæg fra mig… Mine dage er gået med hotelophold i det midtjyske, restaurantbesøg, gensyn med gamle venner, dage på Østerbro, picnic i Fælledparken, morgenbrød fra Emmerys, dukketeater i Kongens Have, Statens Museum for Kunst, Hansen ispinde, gåture langs søerne, jazzfestival, fish and chips i torvehallerne, cocktail og dessertbar, lange samtaler, sommerhus, vandkamp, solnedgangsgåture, kartoffelmadder, grill, strandtur og afslappede eftermiddage med Tour de France.

Jeg havde egentlig tænkt mig at tage lidt billeder undervejs og blogge sporadisk, men det blev altså til helt fri. Masser af selskab, intet internet og sommervejr. Det er nok også sundt engang imelllem, at trække stikket ud. Så det eneste bare en smule blogegnede billede jeg har fra de sidste par uger, er dette min mand tog med iPhonen efter vi havde været i vandet. Jeg har den strikkede kjole på som har hængt på mig i disse dage. Den er så rar og nem og meget sommerlig. Jeg har bare manglet nogle flade sandaler i varmen, da & Other Stories ikke havde flere tilbage i den fysiske butik. Men det har jeg i den grad fået kompenseret for efterfølgende online, med hele 3 par! Dem får I at se snarest.

Jeg glæder mig til at hygge mig med at blogge igen:)