the book seat bookseat agtigtagtigt.dk - 6 The BookSeat 299,-

…kan man godt få ondt i armene, af at holde den tunge bog (eller iPad) i hænderne i lang tid ad gangen. Jeg kan ihvertfald. Men da jeg var på BogForum, var jeg så heldig at møde Merete, den danske importør af The BookSeat. Så mød min nye bedste ven! Altså puden ;)

The BookSeat er nemlig en læsepude, der holder selv den tungeste bog for dig, så man har hænderne fri, imens man læser. Den er let som en fjer, og med kugler i, der gør den formbar, så du kan regulere læsehøjden, alt efter om du har puden i skødet, eller den står på bordet, på maven når du ligger i sengen etc. Det er en lille plastikplade, med elastiksnor i som holder bogen på plads. Den spænder du bare én gang når du sætter bogen i. Når man så skal bladre, er det nemt lige at vippe pladen, og bladre til næste side. Den er simpelthen så smart! Den har faktisk også vundet hele 3 forskellige EU designpriser, bla. for innovativt design.

Jeg er virkelig SÅ glad for den. Jeg har ellers siddet og bygget op med puder under bogen eller iPaden og under mine arme. Og jeg døjer så meget med at have ondt i armene om aftenen, hvis jeg har siddet for længe med iPad eller bog i hænderne. Men det er blevet bedre, efter jeg har fået puden. Den er også rigtig god at have med på rejse. Den vejer som sagt ingenting, og man kan lige holde den i stroppen. Så har man også en pude til hovedet i toget eller flyveren, hvis man lige skal have en lille lur.

Stoffet er Alcantara som er nemt, at tørre af med en klud. Jeg valgte den i skifergrå, som jeg synes er den flotteste farve. Klassisk og neutral, og larmer ikke når puden ligger fremme i sofaen eller andre steder i hjemmet. Men der er også mange andre forskellige nuancer at vælge imellem, alt efter ens farveskala.

Den koster 299kr og det synes jeg er en rigtig fin pris, for sådan en ting, der ligefrem kan forbedre ens livskvalitet. Tænker også det kunne være en god gaveidé, hvis man kender en der døjer lidt med ledene, men som er glad for at læse.

Den kan købes herthe book seat bookseat agtigtagtigt.dk - 4┃frie hænder :)┃the book seat bookseat agtigtagtigt.dk - 1┃med 2 fingre trækker man ganske let ned i plastikpladen, så man lige kan bladre med den anden hånd. Elastiksnoren holder stadig pladen og dermed bogen på plads┃the book seat bookseat agtigtagtigt.dk - 1 (1) the book seat bookseat agtigtagtigt.dk - 3┃Når jeg sidder med en iPad vender jeg sommetider puden om, hvis jeg skal kunne komme til at trykke på knappen, men den er stadig en god støtte. Skal man bruge tabletten til fx. at se noget på, kan man sætte den helt fast på samme måde som med en bog. En anden fordel ved puden er at den ikke bliver varm af tabletten┃the book seat bookseat agtigtagtigt.dk - 7┃Håber I kan fornemme hvor let og formbar den er ┃the book seat bookseat agtigtagtigt.dk - 5

Jeg har modtaget min The BookSeat i gave