TASKER zara agtigtagtigt.dks t o f 329,- | n i t t e r 679,- | d e t a l j e r e t 679,-

Det er så dejligt, når man forelsker sig i noget, der ikke er vanvittigt dyrt. Jeg synes disse tasker er noget af det fineste, og så er de altså bare fra Zara. På instagram følger jeg den smukke (og poetiske) Emilie Foli, og der har jeg sukket over hendes billeder af stoftasken og den detaljerede. Jeg synes, det er sådan nogle gode køb. Åh især den detaljerede er da fantastisk! Country og Chanels Boy i en skøn blanding. Vel og mærke i skind (ellers gider vi ikke) og ruskind – kvaliteten skulle også være rigtig god. Stoftasken er også så fin. Minder om denne, men til en tiendedel af prisen. En billig måde at få en sort/hvid mønstret taske i andet materiale end læder, som jeg har fablet om. Og så har den jo selvfølgelig også tydelige Chanel-vibes som kvilt, kæderem og metallukning. Saddeltasker har jeg lidt en svaghed for, og denne er helt enkel, bare lige med en simpel række af nitter, der giver den et lille rock touch. Den minder om noget fra Rika.

3 rigtig gode tasker til prisen!