asos buckle boots agtigtagtigt.dk Støvler Asos 692,- (aff.)

Mange skriver at de ærgrer sig over, at de ikke fik købt et par af spændestøvlerne fra Asos, før de blev udsolgt. Så da jeg faldt over disse, vil jeg skynde mig at tippe jer om dem!

De er da et vildt godt alternativ :) De har fuldstændig samme facon, og samme spænde. Med eyelet detaljer istedet for flere spænder. Det gør dem lidt mere western end rock.

Jeg er så glade for mine, og disse vil kunne bruges på samme måde. Faktisk er det også dem, jeg tyr til lige for tiden som “pæn” støvle, fordi de kan klare det våde vejr. Ruskindet er nemlig tykt (men skal selvfølgelig lige imprægneres godt inden brug), sålen og hælen ligeså.

Husk iøvrigt koden CYBER giver 20% rabat på alt hos asos t.o.m. mandag!

Hvad siger I, kunne I finde på at købe disse istedet for de andre? :)