DSC_0314 sweatshirt WEEKDAY COLLECTION / nederdel WEEKDAY / sneakers ADIDAS STAN SMITH / net ALEXANDER WANG X H&M

Taget foran trappen til Altes Museum på Museums Insel. En dag hvor vi tog den klassiske tur først til det gamle Grækenland og Rom i Altes Museum. Og derefter så på klassisk kunst på Alte Nationalgallerie. Meget fint. Derefter gik vi rundt i området omkring Hackescher Markt. Var i Moleskine forretningen, & Other Stories og fik en øl i Cinema Cafe – den ældste cafe i Hackescher Markt området.

For en gangs skyld havde jeg blot et net med. Det var helt mærkeligt for mig at være afsted uden en “rigtig” lædertaske, men det var faktisk rart at tasken ingenting vejede og bare kunne sidde på ryggen. På nær inde på museet, hvor de emsige vagter ville have mig til at bære den i hånden… Men jeg kan godt lide det retro sporty og afslappede den slags taske tilfører beklædningen. Især pga. netmaterialet som gør den ekstra fin, synes jeg.DSC_0287 DSC_0296DSC_0320 DSC_0292 DSC_0286