Der er noget urbant over S2A. Jeg ejer sko og leggins derfra, og skal altid lige se hvad nyt de finder på. Det er aldrig sådan at jeg elsker det hele, men enkelte items synes jeg ofte de rammer plet med. Det første jeg faldt for, for nogle år siden, var deres buckle sandaler, som jeg gennemsøgte nettet efter, for at finde dem i den helt rigtige grå nuance ruskind (den første udgave de lavede var mere grønlige). Det følgende efterår måtte jeg eje støvlerne, som jeg har brugt så meget! Derefter fik jeg øje på deres cross leggins i ruskind med jersey på bagsiden og indsnit ved knæet. Dem kender I vist, og også afløseren jeg fik på udsalg.

Nu er der så kommet nyt derfra på webshoppen, og endnu engang er jeg faldet for deres cross leggins. Denne gang er de i læder og ruskindet er med blot som detaljer, nu som lapper på knæene, lidt rideagtige… Dem kan jeg rigtig godt lide! Igen. De laver også hver sæson de før omtalte buckle sandaler og støvler i lidt anderledes versioner og farver. Jeg synes dem jeg har er de pæneste udgaver, så det er jo heldigt! (; Men hvad siger I så til de støvler på collagen? På en måde er de lidt grimme, men jeg er helt forelsket i det stofagtige materiale de er lavet i! Og det ville da være noget nyt. De sidder nærmest til som en strømpe, og så en super chunky hæl så man blir holdt til jorden. Der er altså et eller andet over dem… Anorakken er bare hyggelig (tilsyneladende i samme materiale som støvlerne), og jeansene pæne.

Ooog… læg så lige mærke til hvor store jeg kan lave collagerne nu på min nye blog (: