strik ruskind agtigtagtigt.dk - 1 (5)strik H&M | bukser H&M TREND | sandaler BIRKENSTOCK | taske ZARA

Vi er ved at udforske vores nye kvarter og gik derfor en tur ned til vandet, hvor der også er lavet en lille sandstrand. Jeg sætter virkelig pris på, at jeg stadigvæk kan fortsætte med at bo forholdsvis tæt på vandet! Det er jeg altså lidt afhængig af… Man kan ligesom fornemme det i luften. Og bare det at vide, at jeg hurtigt kan komme ud til vandet er rart. I det hele taget er jeg så lykkelig for at det lige blev på Østerbro vi fik lejlighed, her er ligesom mere luft og plads. Og lig lige mærke til Svanemølleværket i baggrunden. Fineste gamle industribygning. Har altid elsket når man kører forbi den med toget, en af mine yndlings industribygninger.

Strikken endnu en ting jeg har fundet efter flytning. Den har jeg virkelig savnet. Jeg elsker den tykke rib, at den er i bomuld, kort, og med lidt for lange ærmer. Sådan en god basis strik. Og så byder sensommervejret jo på de her skønne kontrastfyldte sammensætninger, hvor det ikke er for varmt til hverken strik eller ruskind, og heller ikke får koldt med sandaler.
strik ruskind agtigtagtigt.dk - 5strik ruskind agtigtagtigt.dk - 7 strik ruskind agtigtagtigt.dk - 1 (4)strik ruskind agtigtagtigt.dk - 2strik ruskind agtigtagtigt.dk - 1 (1) strik ruskind agtigtagtigt.dk - 4

affiliate-links-e1448892749392køb lignende items her: