agtigtagtigt.dk┃Stan Smith i agtigtagtigt udgaven┃

Stans Smiths må være sæsonens mest hypede sneakers og jeg hopper med på den. Kan enormt godt lide dens hyggelige udtryk, den runde flade snude og hælkappen der giver tyngde bagtil. Jeg har været på udkig efter et par med sort hælkappe de sidste par måneder, men de har været umulige at få fat i. Jeg var lige ved at slå til på den blå (adlink), som også er fin, men så fandt jeg ud af, at man kan designe sit eget par på Adidas hjemmeside. Fantastisk!

Så jeg valgte skoen i kroko præget skind. I hvid – synes helt klart selve skoen skal være hvid, i hvert fald det første par ;). Hælkappen i sort selvfølgelig OG i pony (hvor lækkert er det lige?). En sort syning fortil og såler med agtigtagtigt tryk. Ih er de ikke blevet fine? Jeg synes de er blevet SÅ Stina-agtige! De har bevaret sit Stan Smith udtryk, men blot med de elementer som jeg så godt kan lide. Sort og hvid. Kroko og pony. Manner jeg glæder mig til at lufte dem…

Man skal have lidt tålmodighed, der gik en lille måneds tid fra jeg havde bestilt dem, til jeg modtog. Der står der kan gå op til 6 uger. Jeg får helt lyst til at lege med et par Superstars også :)

Kan I lide mit Stan Smith design?DSC_0532 DSC_0533DSC_0535