agtigtJeg mangler virkelig et par sorte helt flade sandaler, der går til alt. Her er dem jeg kan lide. Fra helt dyre til helt billige.

Øverst til venstre de ultimative fra Balenciaga til 2945,- de er jo så pæne, helt enkle, bare lige med de velkendte Balenciaga nitter.

Dem fra Carin Wester til 1427,- har jeg jo i krakeleret gråsort fra sidste år, her er de i helt sort blankt læder. De er simpelthen så dejlige at have på!

Et billigere alternativ til dem, er fra Monki til kun 250,-

Jeg har  før vist disse fra  Barbara Bui til 3690,- De er simpelthen så lækkert gennemarbejde med flet rem, små kæder indarbejdet i skindet, remme med spænder og lynlås bagtil. Sådan nogler der bare oser af kvalitet, men prisen er jo så sandelig også derefter må man sige… En perfekt blanding af noget klassisk, men med rå referencer. Vil kunne bruges til alt.

Et par helt enkle og simple fra Whyred til 1200,-

Til sidst et par ret seje fra IRO til 2199,- med flettet ruskindsstykke, kæde bagtil og lynlås foran. Dem kan jeg virkelig godt lide, men de er mere cool og specielle end klassiske, og et statement i sig selv…

Hvis der var frit valg, ville jeg vælge dem fra Balenciaga eller Barbara Bui, da de er klassiske, enkle og går til alt. Og det er sådan nogle jeg har behov for. Hvad der er mest realistisk ifht pris er dem fra Monki (;