black friday agtigtagtigt.dk - 1Ligesom sidste år har jeg samlet de Black Friday rabatter, som jeg selv synes er de bedste og mest relevante, fra steder jeg kender, er glad for og bruger. Jeg opdaterer indlægget løbende i løbet af dagen, hvis jeg falder over flere gode.

Som jeg skrev sidste år, går jeg næsten i baglås sådan en dag. Men hvis man kan finde noget man i forvejen ville købe, er det en god anledning, at kunne få med rabat. Bare man ikke køber, bare for at købe – note to self ;) For mit eget vedkommende bliver det nok Asos koden, jeg kommer til at benytte mig af, der er et par ting jeg lurer på, men der er jo heldigvis helt indtil mandag at beslutte sig i. Så overvejer jeg lidt at kigge efter Acne Jensen støvlerne, en klassiker som ikke normalt bliver sat ned. Og hos Ezzence er der virkelig god rabat på økologisk skønhedspleje, som jeg mangler.

Skal I have noget idag?

Har I set andre gode rabatter?

ASOS -20% på alt med koden CYBER

DEPARTEMENT FEMININ -15% på alt med koden BLACKFDAY

ELLOS op til -50%

EZZENCE har -45% på en masse skønhedsmærker

FARFETCH ekstra -10% på udsalg med koden bf15

LUISAVIAROMA -20% med koden BFRS20

MATAS -20% på alt

MIINTO -20%

NELLY -20% med koden BLACK20 (udvalgte brands undtaget)

RIVER ISLAND -20% på alt med koden BFRIDAY15

SHOESCRIBE -20% + fri fragt med koden CYBER15

SHOPBOB kode GOBIG15 alt efter hvor meget du køber for: Spend $250+ and save 15%, Spend $500+ and save 20%, spend $1,000+ and save 25%

THECORNER.COM -25% på alt med koden TCCYBER15

TOPSHOP op til -50% på udvalgte items. Se udvalget her.

YOOX -20%

Indlægget opdateres løbende