DSC_0076Hej folkens! Jeg er lidt sent ude, men vågnede simpelthen så ufrisk idag. Så tingene går rimelig langsomt og jeg havde ikke nået at planlægge indlæg. Men hvis I ikke allerede har opdaget det, er det Black Friday og netbutikkerne flyder over med rabatter. Og så falder det ovenikøbet sammen med lønningsdag. Den slags stresser mig altid en smule. Synes ikke jeg kan komme i tanke om noget, som jeg alligevel ville købe, men nu kan få med rabat. Dvs. – lige indtil imorgen hvor koderne er udløbet og jeg pludselig husker en masse, jeg så må betale fuld pris for hm… Satser på at få et overblik stille og roligt her i løbet af eftermiddagen/aftenen.

Jeg samler de bedste, som er steder jeg i forvejen, er glad for og bruger. Og hvis I vil bruge mine links (det er ikke dem alle, der er affiliate), bliver jeg så taknemmelig! Det koster ikke jer noget ekstra, men giver mig en smule penge i kassen. På forhånd tusind tak ♡

Jeg opdaterer indlægget løbende og I er velkommen til at skrive jeres tilføjelser, så skriver jeg dem ind i indlægget. Også meget velkomne til at skrive, hvis I har købt noget, hvad og hvor, så man kan blive inspireret :)

ASOS -20% på alt med koden CYBERWKND20. Gælder indtil tirsdag morgen (dejligt, så har man lidt betænkningstid). Til gengæld kun én gang pr bruger, så husk at få det hele med. Det er nok den jeg kommer til at bruge, på nogle af fredagsdrømmerierne. Få inspiration til køb her, her og her.

LUISA VIA ROMA -20% kode BF2060 indtil på mandag 1dec. En chance for at købe Isabel Marant, Acne, ADIDAS og Alexander Wang med rabat

NELLY -20% på alt ved køb over 500kr med koden BLACKFRIDAY

MAGASIN -20% på det meste (der var jeg allerede igår og fik købt Summerbird med sjældne 20% i rabat – nam!)

ZALANDO -10% RABAT45EN

BLACK LILY -20% på alt hele weekenden

BON A PARTE -50% på ALT

SAXO -20% på alle bøger

RIVER ISLAND -20% TREAT28

ELLOS -20% på udvalgte kategorier

SHOPBOB -15% over 250$, -20% over 500$, -25% over 1000$ kode GOBIG14 (bla By Malene Birger, Won Hundred)

MIINTO -20% på alt til d 29 kl 12 (fx Lala Berlin, Ganni, Ferm)

Opdateres løbende

indlægget indeholder affiliatelinks