(billederne er ikke mine egne, men fra forskellige tumblrs, hvis man fører musen over billedet dukker titlerne på billederne op)

Vore dage består i øjeblikket af dasen på tæppet i græsset i parken, øl på husbåde, aftner på venners terasse, grill i venners kolonihave og solnedgange ved fjorden. Ren sommermagi…

Her er lidt pænt at kigge på, hvis I engang imellem vover jer indenfor til computeren;) Flette-frisuren der går rundt vil jeg øve mig på at lave. Og se Maria Black collagen – så grafisk flot og dynamisk. Derudover …frynse cross-over taske fra Acne (- især om sommeren synes jeg altid jeg mangler en lille sort taske der bare kan hænge skråt over skuldrene, det må være fordi man bevæger sig mere rundt udenfor i længere tid, og man ikke kan have en stor taske til at fylde og varme), på en hvid skjorte… metal detaljer på Wang sko… stjernehimmelen! …nr 5 i smuk flakon…sej dame…afblomstret mælkebøtte (er det ikke bare en fin lille magisk ting, at puste til sådan en?)…den sjoveste sødeste kat…og lad os have en fantastisk sommer!