sommerhusbeklædning agtigtagtigt.dk - 1 (7) t-shirt T BY ALEXANDER WANG | leggings H&M STUDIO A/W 13′ | cardigan H&M TREND | støvler ISABEL MARANT ETOILE

Nu må jeg hellere få skudt de sidste snebilleder afsted, inden det smelter helt væk igen… Trist. Godt jeg rigtig fik nydt det, imens tid var :)

De her er fra sidste weekend, hvor jeg som bekendt var i sommerhus. Jeg fik luftet de nye støvler, og endda også min nye cardigan. Selvom det ikke lige var sådan, jeg optimalt ville style den, så var det jo bare sommerhushyggetøj, hvis primære formål var komfort og varme. Kunne dog godt ha’ brugt en højhalset under også, men t-shirten kom på, fordi jeg godt kan lide den ekstra længde, den giver, når jeg kun har leggings på og ovenikøbet flade støvler, der intet godt gør for korte ben ;)

Kunne jo iøvrigt være det dejligste søndagskluns også, hvis man skulle ud og luftes lidt. I dag holder vi bare doven søndag resten af dagen med filmklassiker, kaffe og så skal jeg finde på et eller andet lækkert med østershatte og søde kartofler til aftensmad… Hyg jer!sommerhusbeklædning agtigtagtigt.dk - 1 (2)januar sne sommerhus agtigtagtigt.dk - 1 (1)januar sne sommerhus agtigtagtigt.dk - 9januar sne sommerhus agtigtagtigt.dk - 3 (2)sommerhusbeklædning agtigtagtigt.dk - 1 (6)januar sne sommerhus agtigtagtigt.dk - 4 (1) januar sne sommerhus agtigtagtigt.dk - 3 (1) januar sne sommerhus agtigtagtigt.dk - 5 (2)