DSC_0867cardigan ACNE || bukser H&M || støvler ZARA || smykker LINE&JO, JANE KØNIG, 6.10.

fotokredit: min mor

Selvom jeg ikke kunne putte mig i den oversize mohair strikkjole i sommerhuset, kunne jeg alligevel putte mig i en anden ny oversize mohair striksag – nemlig (ENDELIG) Raya cardiganen fra Acne. Jeg fandt den til en tredjedel af nyprisen på Trendsales i fin stand. Det er modellen fra sidste vinter i koksgrå og ærmer med smal ribkant (skrev jo lidt om her, at den denne sæson ikke fås i samme nuance, men istedet i kulsort og at ærmerne nu har lang upraktisk ribkant). Det ER altså bare en majet majet pæn cardigan… På trods af hype og fare for træthed af overeksponering. Den giver nemlig sådan nogle flotte lange linjer og er ikke for vamset, men alligevel varm (selv i kold blæst).

Den var en af de 4 sorte efterårsønsker, som nu kan krydses af (det går faktisk overraskende godt med den liste – opfølgning følger!), den har optrådt i søndagsinspirationdrøm, var en del af efterårsgarderobeplanen 2013 uden at blive ført ud i livet dengang, og med i en fredagsdrøm for et års tid siden.

Den er et af den slags køb, jeg ikke er i tvivl om, at jeg bliver rigtig glad for!

Hvordan har I det med Raya cardiganen – er I trætte af at se på den, ønsker I jer den stadig, eller har I måske allerede for længst erhvervet jer den?DSC_0856UntitledDSC_0834DSC_0862 DSC_0826 DSC_0839 DSC_0820

DSC_0822shop looket her: