DSC_0182 DSC_0201DSC_0198 DSC_0247 DSC_0254 DSC_0173 Så kom der lige en overload af Stina nærbilleder, med sol i ansigtet og det hele… Men I skulle jo lige se den fine frisure jeg endte op med! Det var Emilie fra Maria S Grün der satte det og hun var dygtig, sød og ikke mindst MEGET tålmodig, da jeg ikke helt kunne beslutte mig for præcis, hvilken slags flettefrisure jeg ville have. Jeg havde nogle forestillinger, som vi prøvede af, men som ikke klædte mig så godt, eller alligevel ikke lige havde det udtryk, jeg troede de ville have. Det var Emilies ide med denne her brede sildebensflet, i begge sider, som så blev lagt sammen. Sildebensflet gør det mere friskt og let, samtidig med at den fylder rigtig fint. Kan rigtig godt lide den måde den ligger sig tæt i midten af selve fletningen og så løfter sig ud derfra, ifht en almindelig fletning der er lige tyk over det hele. Med vilje blev den lidt “vild” og uordnet med lidt små totter der stak ud, så det ikke blev for pænt, men med et lidt råt touch på trods af det romantiske look. Jeg er meget tilfreds med det endelige resultat.

Utroligt med frisører der bare kan worke deres magic! Når jeg selv sætter hår, er der som regel hårnåle der generer, en klump der føles tung på hovedet, eller følelsen af, at det ikke sidder ordentligt fast. Jeg mærkede intet, andet end en behagelig duft af den lækre Aveda spray der var kommet i, i rigelige mængder, både før og efter opsætningen, uden at det overhovedet så lakket ud.

Resten af outfittet kommer selvfølgelig senere, så kan man også bedre se frisuren i en sammenhæng. Selvom kjolen kender I jo ;)

indlægget indeholder affiliatelink