DSC_0141Da jeg tog den lange skulderrem af Markberg tasken i fredags, slog det mig pludselig, at jeg kunne forsøge at sætte den fast på Balenciaga clutchen – og det fungerer altså overraskende godt!! Balenciaga har jo lavet en rem til envelope clutchen nu, men da de samtidig er stoppet med at lave Giant 21 hardwaren, kan man ikke få den kombination. Medmindre man selv laver den jo ;) Klemmerne er utrolig stramme og holder ret godt fast. Lukningen er firkantet og passer lige bag syningen. Er slet ikke nervøs for, at de går af i brug… Og så kan jeg jo bare klemme den af igen og ligge den indeni tasken, hvis jeg hellere vil holde den som clutch i hånden, når jeg er ude. Men har i den grad savnet en skulderrem til clutchen at veksle mellem, da den er ret stor, som man nok kan fornemme. Størrelsen kan snildt bære at gå som crossover. Ej, det var altså en god opdagelse! Lidt som at få en ny taske :) Elsker når ting er multifunktionelle.