strikkjole sne agtigtagtigt.dk - 1

En lille søndagshilsen herfra – med ansigt ;)

Langsommeligheden har været udtalt på bloggen på det sidste, men jeg har bla. bøvlet med noget influenza-agtigt, der ikke rigtig bliver til mere, de sidste 2-3 uger og det hele kører desværre stadig rundt… Jeg er ikke på toppen.

Så bortset fra en klassisk koncert fredag aften, har vi haft en dejlig hjemmeweekend. Vi er startet helt forfra på Downton Abbey og det kan den bestemt godt bære. Synes faktisk kun den er endnu bedre, nu hvor jeg ser sæsonerne igen i sammenhæng. Så har vi set skiskydning (hyggelig tradition) og lavet pasta med bagte jordskokker.

Igår blev det heldigvis også til en gåtur ned til fjorden, i (tø)sneen og det smukke kølige gråblå lys. Jeg skriver det vist hvert år, men jeg e.l.s.k.e.r., når der kommer sne. Synes alting bliver smukkere! Det giver sådan en vidunderlig ro. Og lys.

Der er ingenting i verden så stille som sne

Det blev også til lidt billeder, med en træt Stina, iført en yndlingsbeklædningsdel der har hængt på mig den sidste måneds tid eller 2, men som jeg bare ikke har fået vist her. Den kommer der flere billeder af snart :) Nu vil jeg tage tilbage til Downton.