Untitled 3Untitled 4…skulle det være disse fra SPR+. Helt i sort! – også selve høsålen. Og så i skind. Hele espadriller tendensen har ikke rigtig sagt mig noget, men så viser Marie disse, og så er jeg alligevel fuldstændig solgt. Hun har dem i python og de er selvfølgelig også supercool, men jeg har lidt en svaghed for strudseskind, som dem på billedet. Jeg har førhen været meget fascineret af strudseskind og haft flere vintagetasker med den særlige prikkede overflade. Det er så smukt, men det er ikke så ofte man ser det brugt på en cool måde, som her…

Jeg spekulerer bare på hvor lang en levetid sådan et par (dyre) espadriller har, sålen taget i betragtning? Jeg bliver dog alligevel mere og mere forelsket i tanken (om præcis disse)… Kan godt lide det afslappede og sæsonprægede som de afspejler, med det det sorte læder som kontrast til det selvsamme (på en måde virker det næsten som for meget at gøre ud af et par sko, der oprindeligt er lavet til at være billige, hvis I forstår?;). Og så ser det så pænt ud på foden, at de skærer helt lige over. Jeg kan også godt genkalde mig, den behagelige bløde fornemmelse det er at gå på den slags sål, giver nærmest i sig selv en sommerfornemmelse:)

Er I med på espadriller? Og i så fald hvilke kan I lide? Som sagt er det kun de sorte i læder, der siger mig noget. Det kunne så også være et par fra Chanel i sort læder, hvis det skulle være;)

Disse fås hos Nag, men desværre kun tilbage i få store størrelser. Ellers i python hos Farfetch.