…præsenteret på catwalken. Vældig, vældig lækkert. Hvid tee, oversize bouclejakke og ruskindsbukser. Draperet lyse og -mørkegrå jersey + rå jakke. Sort/hvidt melerede stoffer. Sølvtørklæder og sølvbælter. Helt i sort. Pels. Sammensætningen på det første billede til venstre, med nederdel til ned over knæene og de der pæne lidt gennemsigtige, men alligevel lidt grove i materialet leggins (hvor finder jeg sådan nogle?), og så sweatshirt er et af mine yndlings. Jeg tror også de vil være gode til sorte jeans (når jeg modtager dem uden opsmøg) og en hvid skjorte. Når jeg ser de her billeder tænker jeg i hvert fald at der jo er masser af muligheder!

Nu håber jeg ikke jeg skræmmer jer væk med sådan et indlæg om et par støvler der er et par sæsoner gamle. Men en af mine tommelfingerregler for mig selv på denne blog er, at jeg skal vise det jeg selv har i tanke. En anden er at jeg gerne vil indføre en smule langsommelighed i modeblogfænomenet ved at jeg ikke skifter stil hver sæson, eller går så vildt meget op i hvad der lige er tendenser. Men istedet opbygger en genkendelighed, og en værdsættelse af de ting der allerede er designet eller købt. Ikke at jeg ikke viser nye ting, det gør jeg jo også konstant, men det vil være de ting jeg plukker ud fra den nye sæson, der passer til min eksisterende stil, som ikke vil ændre sig meget… Jeg synes nogen gange det er en skam at tingene skal skiftes ud så ofte. Så variationer over samme tema – det er mig!