Fotos fra Buytheway og Neunero

…har jeg drømt om at opbygge lææænge, altså rigtig længe. Jeg har bare ikke fået gjort så forfærdelig meget ved det. Jeg elsker at det er variationer over samme tema. At de har en fællesnævner og alligevel er forskellige. På den måde træder forskellene og detaljerne tydeligere frem…

Jeg har et Line&Jo armbånd. Det er i læder, med en stjerne, og med en meget pæn sølvlås, der er pynt i sig selv, og som lige giver det lidt ekstra ifht bare en knude. Det er jeg rigtig glad for!

Mit største ønske i lang tid var frøken Burkit, og jeg har gemt et billede af det fra 2008, da jeg første gang så det, som ser sådan her ud:Derfor troede jeg det var helt sort. Da jeg så det i virkeligheden blev jeg først lidt skuffet, men nu synes jeg selvfølgelig, det er meget flottere i den mørke rhodinerede sølvfarve. Dengang var quiltede detaljer rigtig meget fremme, og det var også det jeg forelskede mig fuldstændig i! At den bløde, puffede fornemmelse kunne overføres til et hårdt sølvsmykke. Faktisk stod jeg i en guldsmed for et par år siden, for at købe det og de havde endda  fået det skaffet hjem til mig, men så var det for småt (synes de). Jeg var bange for at min arm ville se endnu tykkere ud, så jeg lod være med at købe det. Det ærgrer mig nu, for jeg er stadig helt vild med det (og i mellemtiden er det steget 500kr). Jeg købte i stedet noget Julie Sandlau, og det har ikke kunnet bevare min begejstring for designet på samme måde.

Og NU kommer min pointe med denne lange historie – at deres design simpelthen jo bare holder! Her 3 års tid efter er jeg stadig fuldstændig vild med det. Imponerende. Omend det skifter lidt, lige hvilket L&J smykke, jeg drømmer mest om. Det skaber ligesom en kvalitetsramme for ens tøj. Har du lækre smykker på, ser en almindelig t-shirt fra H&M pludselig mere interessant ud. Jeg skal liiige ha’ gjort ringdelen færdig (mangler én vigtig veninde i det selskab, og hun flytter nok snart ind) – før jeg tager fat på det her armbåndsprojekt. Men det er lidt ligesom at begynde at samle på noget. Det er hyggeligt! Bare dyrt… Og derfor jeg ikke rigtig er kommet igang, det kan godt virke lidt uoverskueligt prismæssigt, da de ligger fra tusind, og de fleste på et par tusind stykket.

Mit armbåndsdrømmescenariesammensætning hvis jeg skulle vælge, ville være:

  • Det SMALLE fjerarmbånd
  • De industrielle både det smalle og det brede 
  • Det quiltede
  • Det helt enkle med takker på (lissom de smalle sølvringe) og en lille løs kæde forneden (det sidste billede nr 2 fra venstre). Ved egentlig ikke om det stadig er til at få?
  • Det i læderflet med stor sølvblomst, eller lås med brillianter som på det øverste billede.
…og så prøver jeg helt at lade være med at tænke på  nogen af de helt store og dyre fyldt med brillianter som feks sløjfen og blomsten