fredagsdrøm agtigtagtigt…som min søster sagde, da jeg fortalte, at jeg ville genåbne bloggen :) Og ja, det kan vi nemlig! Jeg holder fast i dette fredags indslag, for så har jeg en undskyldning for skamløst at fremvise ønsker ;) Uden nødvendigvis at skulle forsvare, men blot svælge i lidt smukke sager der kan inspirere… Og lege med sammensætninger. Det passer også godt til den generelle fredagsstemning.

Jeg har længe haft kig på denne kimono. Synes den er meget smuk og tilfører noget feminint på en tung måde. Noget lidt mørkt og mystisk… Loafersne passer vanvittigt godt til kimonoen! De er skåret meget raffineret og specielt. En voluminøs nederdel i lækkert struktureret jersey, der rigtig kan svinge i en overflod af stof, med en rå kant der lige får den lidt ned på jorden. Og så er jeg stadig besat af Balenciga med giant hardware. Ville meget gerne tilføre en city taske med den gamle giant i størrelse 22, der ikke bliver lavet mere (ligesom på min clutch). Virker som den perfekte hverdagstaske størrelse med både hanke og skulderrem. Åh altså…

Drømmer I med på noget af dette?