DSC_0004┃”Big Sweater” Weekday Collection 375,-  stk.┃

Ligesom andre altid er på jagt efter det perfekte par jeans, er jeg nok altid på jagt efter en sweatshirt. Jeg er en sweatshirt addict! Det må næsten være min nr1 beklædningsdel. Jeg kan lide dem korte og lange. Med og uden print. I almindelig jersey og med forskellig struktur eller i blandede materialer.

Men det kan være svært at finde de helt almindelige ensfarvede, som er lange og løse nok. Lange nok til at man kan bruge dem udenpå leggings, strikbukser, tætsiddende nederdele eller andet, hvor overdelen meget gerne må gå et lille stykke ned over numsen. Mange er lige lidt for korte og sidder til for neden ( i hvert fald på nogen af os). ”Big Sweater” fra Weekday er stor, løs og halvlang. Så blød, så blød og med et lille læg på ærmet og indsnit forneden, der giver en runding og boxy facon. En virkelig god basis sweatshirt!

Jeg havde tænkt, at jeg ville investere i den hvide, som en forårs årstidsskifte sweatshirt (får trang til en ny sweatshirt hver ny sæson…). Da jeg så kommer ind i Weekday på Friedrichsstrasse en tilfældig fredag, havde de minsandten -50% på udvalgt jersey, deriblandt sweatshirtsene, lige den weekend. Sikke et ustyrligt held! Så jeg købte selfølgelig både en hvid og en sort ;) Min sorte lange sweatshirt fra Gina Tricot har længe trængt til en opfriskning med dens 5 forvaskede år på bagen.

Jeg opdagede “BIG sweat” modellen i vinters i Malmø og viste den i grå her.

Den hvide fås online her.DSC_0003 DSC_0007