INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

wrap frakke TOTÊME ANNECY┃turtlencek strik TOTÊME CAMBRIDGE┃strikket nederdel FILIPPA K RUBY┃sock boots H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE┃taske LOUIS VUITTON ALMA BB EPI

Som jeg skrev sidste år på denne tid: “Efteråret er min yndlingsårstid. Både i sig selv – den sprøde luft, det skarpe lys, farverne – og beklædningsmæssigt. Jeg nyder sommeren og de lette gevandter, men lider også altid mere af tøjkriser og føler mig hurtigere utilpas. Hvorimod efterårets strik, støvler, de bløde varme materialer – kashmir! Læder, ruskind og lag på lag… Det er mere mig. Her følger noget af det jeg ønsker mig, allerede har købt, elementer jeg elsker, forbinder med og glæder mig til at være iført til efteråret.” I år er der så meget godt, og det ser således ud:

Wrap frakken. Den smukkeste frakke jeg allerede bloggede om sidste år. Så luksuriøs. Så ukompliceret. Og alligevel så sofistikeret.

Turtleneck strikken. Jeg har altid, siden jeg var helt ung elsket en god rullekrave strik. Simpelt og tidsløst. Og altid stilet. Især i sort!

Den strikkede nederdel. Strikkjole. Strikkede bukser. Strikket nederdel – strikket tøj! Findes der noget hyggeligere?

Over knee sockboots. Sock boots kom ind i min garderobe sidste år. I år har H&M lavet et par i deres Conscious Exclusive kollektion som går op over knæet. Og er der en detalje, jeg synes er så evigt pænt, er det når nederdelen går nedover støvlekanten. Som jeg skrev om her for flere år siden. Det er dog en udfordring for mig at finde så lange støvler jeg kan passe, men disse er i elastisk strik. Genialt!

Den luksuriøse crossover taske. En fin, men også robust taske, der kan gå udover alle de skønne varme tykke lag tøj. LV ALMA BB er perfekt til formålet og i stilen.

kviltet frakke TOTÊME QUILTED ANNECY│skjorte TOTÊME NOVELLA│kashmirjoggers H&M PREMIUM QUALITY│taske ATP ATELIER VOLTERRA│chelsea støvler RM WILLIAMS ADELAIDE


Den sorte skjorte. Hvide skjorter er et must om sommeren, og de sorte i de koldere måneder. Og helst en med flapper på lommerne, som jeg kunne lide det også for 8 år siden. Denne her fra Totême er endda lavet i uld, så den er også varm. Mærkede på den i butikken i Stockholm og den er tyk, nærmest scuba agtig. Overfladen er blankt som silke.

Kashmirjoggers. Jeg slider sådan et par op hver vinter. Simpelthen. Den bedste hverdagsluksus/velvære. Det giver altså virkelig noget at investere i dejligt loungewear. Især når man er kronisk syg som jeg, og derfor tilbringer mange timer hjemme indendørs. Så kan man føle sig godt tilpas i tøjet hjemme.

Den praktiske jakke. For mig går æstetik ofte forud for praktik, men jeg elsker når det kan forenes! Denne frakke må være den smukkeste kviltede frakke der findes. Og jeg formoder den samtidig er regn og vindtæt.

Arbejdstasken. Sommerferien er slut og hvadenten du studerer eller går på arbejde, eller måske “bare” tager et kursus, så er der ikke noget der motiverer som nyt udstyr. Skulle jeg have mig en ny skoletaske med plads til mac, bøger og ringbind skulle det være Volterra.

Chelseastøvlen. Støvlen man bare lige stikker fødderne ned i, som ikke skal snøres eller spændes. En skøn klassiker der går til både bukser og nederdel. En klassisk støvle i en god kvalitet fra et gammelt brand.

læderkjole ARKET│rullekrave ARKET│strømpebukser CALVIN KLEIN│loafers THE ROW┃taske THE ROW┃hårbøjle PICO DAHLIA

Læderkjolen. Den der kjole er en virkelig vellykket læderkjole spørger I mig! Løs og med draperinger der føjer noget blødt til et materiale der nemt kan fremstå råt og hårdt.

Loafers. En anden klassiker man lige stikker fødderne i. Her i en utrolig hyggelig, men også utrolig dyr velour udgave. Synes det er fint hvis man kan bære sko til en læderkjole i et andet materiale/overflade end læder.

Strømpebukser. Strømpebuksesæson – yay! Og de bedste er CALVIN KLEINS ULTRA FIT. Perfekt tykkelse, matte og falder IKKE ned. Jeg investerede i et par leggings fra Wolford i sommer og nåede ikke engang ud af lejligheden før de faldt ned og jeg måtte tage dem af og bruge mine elskede strømpebukser istedet. Penge ud af vinduet! Heldigvis findes de strømpebukser også i en leggings udgave som jeg hurtigt fik købt, og som holdt så fint resten af sommeren og er klar til den næste også. Bedste kvalitet.

Rullekraven. Den stramme tynde rullekrave bruger jeg under alt muligt. Kjoler (ALASSIO, GANNI og den plisserede), skjorter, for at forlænge klæderne ind i vinteren og fordi jeg bare synes det er så mega lækkert med en stram rullekravehals.

Hårbøjlen. Hårdetaljen der fortsætter ind i vinteren. Synes også det er så pænt til frakker, rullekraver, kashmir og tilknappede skjorter.

Den bløde taske. Igen er det pænest med en taske med en anden overflade en læder til læderkjole. Den lille ASCOT taske i velour er så sød og ser så fin ud når man bærer den i hænderne, men er også sååå dyr.

kashmir bluse TOTÊME RENNES SWEATER┃jeans LEVI’S RIBCAGE│halstørklæde TOTÊME SIMONE│støvler BALLY│laptop case ATP ATELIER SARDEGNA GRANDE

Sweater. Denne bluse er i samme stof som ANNECY frakken. Jeg kiggede lidt på den sidste år også. Den har den fine facon, at den er lidt kortere foran, så den vil være så god til de vide nederdele. Og så er ærmerne voluminøse og posede. Det ses ikke så meget her, men når den kommer på er det en lækker effekt.

Jeans. Jeg vil gerne anskaffe mig et par kraftigere – ikke skinny – jeans. Har luret på et par LEVI’S 501 som jeg gik i 90’erne. Karin har tippet om disse RIBCAGE med lige ben og ikke mindst, den højeste talje i deres sortiment. De har et ret hyggeligt udtryk.

Den praktiske støvle. Rågummisåler så man kan stå fast i regn og sne, som er gode at gå i og hyggelige i stilen.

Kashmirtørklædet. Dette tørklæde er også i samme stof som ANNECY frakken og det er SÅ PÆNT sammen.

striktrøje TOTÊME NOMA│leggings TOTÊME CORK│ballerina THE ROW AVA

Striktrøjen. Oversize og asymmetrisk i merino uld. En nem sweater lige at smide over hovedet, men med det lille asymmetriske tvist der gør den særlig.

Leggingsene. Kraftige med lynlås forneden der skaber den lille slids detalje som jeg elsker og har haft i flere andre udgaver tidligere. Så fint til mules, loafers eller også udover en ankelstøvle. På tide at købe disse som de ultimative.

Ballerinaerne. Hvor cute er de her sko ikke?! Ligner en opgraderet udgave af kinaskoene jeg gik med som ung pige.

Mange skønne sager! Og så mangler jeg endda cardiganen, ankelstøvlerne, den kraftige midinederdel og de chunky sneakers.

Hvad forbinder I efterårsstilen med?

Og hvad glæder I jer til at gå med? :)