h&m beauty agtigtagtigt.dk agtigtagtigt.dk - 1 masker H&M Beauty 30sek stk.

Da jeg var i Malmø, fandt jeg disse masker fra H&Ms relancerede skønhedslinje. Jeg er vild med (og lidt imponeret over) den minimalistiske, nærmest helt skrabede indpakning! Synes det er en meget fin idé. Indpakningen og fornemmelsen af et produkt er min helt store svaghed, især når det kommer til skønhedsprodukter. Disse er en billig fornøjelse til at give lidt luksus og selvforkælelses følelse i hverdagen, men størrelsen (og den praktiske indpakning) er også ideel til at putte i toilettasken og tage med på rejse. Jeg har anvendt den hvide med granatæble og mango – og den dufter så godt af lyserød slik, at man næsten får lyst til at smage, og den efterlader huden meget blød. Der er ret meget i den lille bøtte, så man kan faktisk være 2 om en pakke. Jeg glæder mig til at prøve de andre.

• Den creme er en muddermaske med dødehavs mineraler • Den irgrønne en peel-off med kølende agurk og aloe vera • Den sorte er exfolierende med kul og pimpsten.

Kan desværre ikke se de er online. En skam for der er ellers 3 for 2 på deres skønhedsprodukter t.o.m. d16/9.h&m beauty agtigtagtigt.dk agtigtagtigt.dk - 1 (1) h&m beauty agtigtagtigt.dk agtigtagtigt.dk - 6h&m beauty agtigtagtigt.dk agtigtagtigt.dk - 4 h&m beauty agtigtagtigt.dk agtigtagtigt.dk - 1 (2)