affiliate links

642248_fr_xlChloé Susanna Støvler Charcoal Nubuck

Det er ikke fordi, det ligefrem kan kaldes et ‘tip’, så vanvittig dyre disse støvler er, men der er flere, der har spurgt til, hvor man kan finde Chloé Susanna støvlerne med sølvnitter. For de bliver hurtigt udsolgt, også der hvor jeg ellers tidligere, har linket til dem.

I øjeblikket lander de i nye farver og kombinationer, og jeg faldt over denne skønne kombination i mørkegråt nubuck. De er simpelthen så super smukke! Elsker at det helt hårde bliver brudt af den mørkegrå nuance, der dog stadig er dramatisk mørk. Den matte nubuck kvalitet tilfører også en blødhed og nuance til looket. Og så tror jeg kvaliteten må være lidt kraftigere og mindre sart, end dem jeg har.

Det er de mest fantastiske støvler at kunne tage på, og de går til hvad som helst! En klassiker efterhånden. Et køb man ikke fortryder, som man kan have i garderoben i årevis. Og som virkelig kan løfte beklædningen. Men også et af den slags, hvor man får lyst til et par i hver farve – sort, hvid og grå – fordi de bliver en så naturlig og grundlæggende del af garderoben. Jeg har tidligere været tæt på at få fat i dem i en lys grå – feminine og forårs-agtige. Selvom sort er det naturlige førstevalg, synes jeg altså også de er så fine og mere “søde” i de andre nuancer.

Hvis ikke jeg var så heldig at have dem i sort i forvejen, ville jeg være ligeså glad for dem i denne fantastiske kombination der i mørkegrå, kan anvendes som sort, men alligevel lige giver noget lidt andet…

Er i også forelsket i Susanna? ;)

642248_in_xl