agtigtagtigt.dkVil virkelig gerne skærpe min garderobe og mine køb endnu mere! Nu når jeg har set tilbage på året der gik, tænker jeg det kan være meget godt, at vende det om og også se fremad på året der kommer, og se på hvad jeg gerne vil tilføje garderoben det næste års tid. Så jeg har valgt 12 ting. Ikke fordi jeg forventer, at kunne købe alle 12, men hvis jeg i slutningen af året, kan stå med bare nogle stykker af disse sager, vil min garderobe synes forbedret. Og det er jo hensigten, så valget og sammensætningen af beklædningen kan blive stadig nemmere. Husk det tager tid. Hellere lidt men godt. Ro på. Forenkling.

Det skal fungere lidt som en en reminder for mig selv. Men selvfølgelig skal der være plads til at tilføje basis, og sjovere og mere specielle ting, som genbrugen, H&M Trend, Monki eller Weekday leverer. Men disse ting, især sko og tasker i høj kvalitet, vil altså kunne fungere som en fantastisk stilramme omkring, hvad der uventet dukker op af mere sæson agtige items.

Jeg har det skidt med at sælge videre kort tid efter et nyt køb. Ikke fordi, når ikke det fungerer er det jo godt det kommer videre til en anden der får glæde af det, men mere fordi, at det jo så var et fejlkøb. Og når jeg ser tilbage, sker det som regel fordi det ikke helt passede, var købt som erstatning for noget andet, eller fordi det var en beslutning, der skulle tages hurtigt fordi varen var nedsat eller annoncen hurtigt lukkede på Trendsales. Den lille Chanel taske feks. Den var/er så smuk, men som crossover kan jeg lige så godt bare se at få købt mini Brenda fra Wang, som jeg har ønsket i flere år efterhånden! Selvom den ikke er lige så unik, men jeg VED, at jeg vil bruge den rigtig meget, og at den vil dække det behov jeg har nu, for sådan en slags taske.

Sidste år stod for mig selv lidt uklar og med svinkeærinder, og det var helt klart fordi jeg ikke fik planlagt lige så godt, som jeg plejer. Men istedet tog det mere løbende og tilfældigt. Når jeg ser tilbage på feks dette indlæg, er det faktisk kun 2 af tingene, som jeg har fået siden. Begge ting er jeg meget glad for og har brugt ofte, så det bekræfter lidt min teori om, at det forholder sig således. Og resten er faktisk noget, jeg stadig ønsker mig/mangler.

Så derfor i vilkårlig rækkefølge, som det ser ud i mit hoved lige nu:

 • Bikerjakke fra Rick Owens
 • Frynsestøvler fra Isabel Marant
 • En sort eller grå uldfrakke
 • Foerede vinterstøvler
 • En stor sort lædertaske
 • Skindleggings
 • Mini Brenda crossover tasken fra Alexander Wang
 • Specielle sorte sommersandaler i høj kvalitet
 • Flade chelsea-agtige ankelstøvler
 • Wedge sneakers i sort glat skind fra Isabel Marant
 • En varm vinterfrakke i pels
 • Alma støvlerne fra Acne

Jeg har efter salg, lagt godt ud og allerede købt en af tingene på tjeklisten, har I lyst til at gætte hvilken?

…ved ikke hvor skarpt dette indlæg fremstår, mit hoved er stadig influenza ramt, men havde brug for at forsøge at få det nedfældet. Det virker mere overskueligt for mig selv nu i hvert fald he he… ved ikke om det samme gør sig gældende for jer;) Men jeg følger i hvert fald op på det indimellem, da det jo er en form for løbende undersøgelse eller bestræbelse:)