DSC_0652H&M Studio ruskindsjakke

Godaften! Tænkte jeg lige ville tjekke ind med billeder af ruskindsjakken i brug. Ih hvor er jeg altså bare glad for, at jeg var hurtigt ude og fik fingrene i den! Så skønt at være sæsonklar i god tid… Og så er det en gammel drøm med sådan en ruskind/rulam/pilotjakke med goood plads til strik under, der nu er kommet i hus. Det har været nærmest umuligt at finde (medmindre man ville give 15000 for Acnes velocite). Det glemte jeg lige at demonstrere på billederne, men den har sådan nogle gode funktioner, med kraven der kan sidde på flere måder og knappes helt op i halsen. Så man kan ligesom regulere, hvor varm den skal være og bruge den over længere tid. Lige nu er den varm nok åben. Kan næsten ikke få nok ruskind, så det er virkelig dejligt med sådan en kæmpe sag, at svøbe sig i. Og kan særligt godt lide, hvordan den matte overflade bliver fremhævet af kanterne i skind.

Min mandag startede rigtig hyggeligt ud med morgenmad hos og lancering af Preadly. Det fortæller jeg mere om senere…tror jeg tager det i et lille indlæg for sig selv. Men I skal være velkomne på min instagram, så kan I følge lidt mere med i den slags af min gøren og laden ;)

DSC_0639 DSC_0629 DSC_0643