Her er 3 måder jeg vil bruge pencilskirtet på:

Det til venstre er det mest ladylike. Det overvejer jeg at iføre mig på lørdag, hvor jeg skal til guldbryllup. Synes det er lidt fint at have et sæt på – som så alligevel har lidt kant, især pga jakkens facon. Og ellers tilsat pumps, cocktailring og selskabstaske til at trække det i den retning. Allesammen items med stærke klassiske referencer, men fortolket på nye måder.

Sættet i midten er faktisk det jeg har på idag. Dog med sweatshirten fra COS istedet. Det er nok mit eget yndlings. Et dejligt hverdagslook! Hvor sneakersne står i kontrast til nederdelen og omvendt. Den kombi er jeg ret vild med, og har også brugt det i vinters med strik pencilskirtet fra Gina Tricot. Nederdelen får det sporty fra sneakersne, og sneakersne det feminine fra nederdelen.

Det sidste er helt enkelt, og mere sommeragtigt med de nye loafers og en t-shirt. Underspillet, afslappet og alligevel velklædt.

…og så er der jo forresten også dette med grå t-shirt og Pistol støvlerne.

Er der et sæt I bedst kan lide?