Untitled 14Untitled 16DSC_1120Untitled 18DSC_1151DSC_0004 DSC_0014 jakke VINTAGE || jeans H&M || pumps FIFTH AVENUE SHOE REPAIR || taske MARKBERG X VILDE KANINER || ringe YSL ARTY + FLOWER || trenchcoat MONKI

I går aftes havde vi fået billetter til ‘Vi sidder bare her’ i Musikkens Hus og jeg benyttede anledningen til at hoppe op på de høje hæle (jeg gik endda frem og tilbage, vil jeg bare lige sige! ;), men de er altså ret nemme at gå i på trods af højden) og smide pailletjakken på. Dog stadig bare i jeans og top. Men med de høje hæle, perler og pailletter, store ringe og en lille taske bliver jeansene pludselig meget mere fredag aften-agtige. Eller lørdag aften-agtige. Måske lidt inspiration, hvis I er nogen der har gode restaurant eller koncert planer i aften :) Og så havde jeg taget den lange kæde af tasken, så den blev lidt mere fiks lige at holde i hånden. Så smart at man kan ændre på den efter behov.

Det var sådan en god koncert, lyden var fantastisk lækker! Tog lidt billeder af og i Musikkens Hus, som jeg tror, jeg ligger op senere… I skal næsten lige se det :)