DSC_0646Lørdag eftermiddag i ICE toget: Så er jeg på vej mod Berlin! I går gik dagen med de allersidste forberedelser og jeg nåede også lige Modeblogprisen på Børsen i går aftes. I dag var det så majet, majet tidligt op, slæbe tung, tung kuffert med 4 måneders oppakning til station og så trille af sted. Vi holder nu på Hamborgs banegård, hvor der lige var et hul igennem på netværket. Om et par timer er vi i Berlin og det bliver så spændende, at se den lejlighed der skal være vores nye hjem! Det er en taglejlighed med altan og badekar :) Jeg håber, jeg får mulighed for at sende en hilsen hernedefra i løbet af de første par dage.

 Vi blogges fra Berlin!

 UPDATE:

Det lykkedes så alligevel ikke at få dette udgivet i lørdags fra Hamborgs banegård. Men nu har jeg endelig fundet noget wifi, så sender det lige i luften med tilbagevirkende kraft. Så kommer der snart en hilsen direkte fra Berlin, med mere status herfra :)