hm agtigtagtigt.dk1| mohair trøje 2| perlebroderet bluse 3| strik med skjortestykke 4| poncho med frynser 5| teddybear frakke 6| lårhøje støvler i ruskind 7| snørestøvler i ruskind 8| lang cardigan 9| kjole i uld

Nu har jeg et par gange været lidt sent ude med at linke til H&M sager, når de var ved at være udsolgt. Så derfor får I lige helt friskt de sidste nyheder, som jeg kan lide, der er tikket ind netop i dag. I skrivende stund er langt de fleste størrelser tilbage ;)

Den fantastiske mohairtrøje er nu kommet i sort også! Der tror jeg man skal være meget hurtig. Den med skjortestykket nedenunder er også virkelig fin, i butikken er den mørkere og mere gråstort, så tror billedet snyder lidt. Kjolen (de kalder det en trøje?) i uld så jeg også på i Malmø for en måneds tid siden, og den er ret lækker. Meget varm tror jeg. Cardiganen er til orientering meget lang. Ponchoen kan jeg faktisk virkelig godt lide med de store frynser. Perleblusen er åbentbart populær, der er allerede røget nogle størrelser. Frakken ser ret godt ud, hvis man er på udkig efter sådan noget pelsværk, kan dog ikke helt lure hvor kraftig den er.

Fodtøjet er vist hverken trend eller nyheder, men synes lige jeg vil vise dem. De er begge i premium quality. De lårhøje støvler synes jeg har en rigtig pæn snude og hæl. Og snørestøvlerne med broguemønster er ret søde som praktisk støvle.

Skal I have noget af det?