Jeg har besluttet at sætte bloggen på pause. Ja sådan. Helt skånselsløst i allerførste sætning…. Men der er ikke rigtig nogen nemmere måde at fortælle det på. Det har selvfølgelig heller ikke været en nem beslutning at tage, men det føles alligevel rigtigt lige nu. Dog vil jeg godt starte med at understrege at det er en pause og ikke en lukning. Men en lang pause. Jeg har brug for at få ro og klarhed i hovedet til at tænke bloggen om på ny. Brug for en time out, træde et skridt tilbage, se på det udefra, og gennemtænke bloggens signatur. Og det er svært når man er midt i det og der hele tiden er et nyt indlæg der venter.

Jeg ved at jeg kommer til at savne det og jer.

Og jeg føler mig faktisk meget inspireret i øjeblikket og har en masse jer gerne vil dele med jer, men overskuddet til at få det gjort på den rigtige måde, er der ikke… Jeg bliver nødt til at come clean istedet for at gøre noget halvt og ufokuseret.

På hvilken måde og i hvilket omfang jeg kommer tilbage, er det jeg skal finde ud af. Æstetikken forbliver selvfølgelig den samme. Det er jo bare mig og jeg ændrer mig ikke, det er mere formidlingen og fokuseringen der skal tænkes over. Jeg startede jo bare med at blogge lidt for mig selv i al hemmelighed. Forsøgte at skabe den blog jeg selv savnede og synes der manglede. Efterhånden er der mange der læser med, bloggen udvikler sig og mine egne krav har ændret sig med tiden. Jeg gør mig hele tiden mange tanker om bloggen, som jeg bare ikke får delt med jer… Jeg ved heller ikke endnu hvor længe pausen bliver, men det bliver nok først i det nye år jeg starter op igen. Jeg har brug for ro og at give mig selv rigtig, rigtig god tid uden at forcere og så komme tilbage mere afklaret.

Hvis I har lyst, kunne det være interessant for mig at høre, hvad det er der har gjort, at I har kigget her forbi hos mig? Hvad I har savnet? Hvad I synes er blevet dårligere eller kunne blive bedre?

Hvis der stadig er nogle tilbage, der har læst med helt fra starten, kunne det være rigtig spændende at høre, hvordan I synes bloggen har ændret sig både i positiv og negativ retning? Man bliver selv en smule blog-blind;)

Selvfølgelig er jeg bange for i pausen, at miste det jeg har bygget op. Jeg har aldrig haft så mange læsere som nu og der kommer hele tiden stille og roligt flere til. Men jeg håber I venter på mig og også er her når jeg vender tilbage:)

I mellemtiden kan I følge mig på instagram, hvor jeg nok bliver endnu mere aktiv i blogpausen. I er også velkomne til at kontakte mig på min mail stina@agtigtagtigt.dk. Og hvis I hænger på, hvor I nu følger mig via bloglovin eller feedly, så får I i hvert tilfælde besked der, når der sker noget nyt igen.

Stor tak til jer for den tid vi har haft sammen her! Er sikker på der venter os noget endnu bedre og endnu mere inspirerende fremover ♡

KH Stina