skønhed agtigtagtigt.dkJeg har fået købt lidt gode ting til hud og hår, både noget nyt og et par genkøb. Er så rart når man får det gjort, og har glæde af det efterfølgende. Der er ikke noget værre (jo det er der, men I ved hvad jeg mener), hvis man står og mangler et produkt man ved kunne afhjælpe et eller andet skønhedsproblem. Jeg bruger ikke så mange produkter, og er ikke så god til at afprøve nye, men er det nemt at anvende og virker, er jeg tilgengæld loyal og køber det samme igen og igen.

Først og fremmest har jeg endnu engang købt foundationen fra Chanel Perfection Lumiére. Den sidste jeg havde holdt i 7 måneder! Synes det er helt utroligt, når man tænker på det er noget jeg bruger dagligt… Så er den altså ikke dyr i længden. Mascaraen er også fra Chanel, og også en jeg før har haftLe Volume. Og det gør den, giver volume. Volumizing tonic hedder sprayen fra Aveda, som min øko frisør anbefalede mig. Den er også dejlig nem at bruge, man sprøjter bare lidt i hovedbunden i vådt hår, tørrer det og så har håret lidt mere fylde og struktur. Og til lige at holde pandehåret en anelse på plads i det altid blæsende nordjylland, har jeg købt Soft styling spray fra Gun-Britt, efter at have afprøvet den hos min mor. Den giver nemlig, som navnet antyder, et blødt hold, og det er vigtigt, når det bare lige skal holdes lidt på plads uden at blive helt stift. Og så er den ovenikøbet i et pænt enkelt design (hvorfor er hårlakke altid i sådan nogle hidsige grimme flasker?) og den lugter IKKE mærkeligt.