fre agtigtagtigt.dk1| frakke H&M TREND 2| strik ANINE BING 3| støvler ANINE BING 4|cardigan H&M TREND 5|nederdel GANNI 6| armbånd NEEDS

…om sort frakke, striber, mønstret cardigan, varm nederdel, Anine Bing støvler og perler til armen!

En sort frakke er det jeg mangler allermest for tiden. Det er virkelig et irritationsmoment for mig, når jeg skal ud af døren. Til det vejr vi har lige nu, er det overtøj jeg har for varmt, tykt og besværligt at have på. Jeg ved ikke hvordan jeg kunne misse det, når det ellers er gået godt med at være på forkant med sæsonen. Jeg mangler en, der er stor nok til at kunne have en tyk strik under, uden det generer. Den må gerne være halvlang og klassisk, enkel og elegant i stilen. Jeg opdagede lige den der hos H&M – den kunne måske være et meget godt bud? Jeg er lidt betaget af Anine Bings univers for tiden, hvor strikken og støvlerne er fra. Det er nogle meget lækre tidsløse ting hun laver, feminine, lidt franske i det og med et råt touch. En strik både med striber og knapper på skuldrene, står også på ønskelisten, men ikke i behov afdelingen ;) Støvlerne er meget fine og smukke! Har savlet over dem på insta de sidste måneder og liker nærmest hvert et billede de er på ;) De er så fine til sort/hvid/grå og den monokrome stil, skulle jeg hilse og sige. Cardiganen er altså ret fin i overfladen, har kigget på den mange gange i butik. Vil være et fint alternativ til de ensfarvede cardigans. En varm nederdel i strik eller med uld er et must, og et af de items jeg virkelig elsker om vinteren. Simpel og fin er den fra Ganni, og det ser også ud til at længden er god nok. Og til sidst lidt perler der kan lyse op i mørket.

Hvad synes I om det?

Indlægget indeholder afilliatelinks