fredag agtigtagtigt.dk1|mohair strik H&M TREND  2|taske ZARA  3|læderskjorte H&M TREND  4|lædernederdel FREDA  5|støvler CHLOÉ

…om mere grå strik, gråt læder, sort læder, billig taske og dyre sko!

Ingen fredagscollage uden noget fra H&M Trend ;) De bliver jo ved! Nu med en smuk lysegrå udgave af min mohair strik fra sidste år, som jeg elsker. En lysegrå udgave af noget der fungerer så godt, ville være skønt. Og så læderskjorten fra mine drømme… Endelig blød og løs nok til mig. Det er 4år siden jeg første gang fablede om sådan en. Jeg er kommet i tanke om, at en grå lædernederdel da ville være alletiders! Til alle de grå strik. Håber der dukker en highstreet udgave op (knælang tak). Ellers tror jeg også, det kan være en god idé at søge secondhand, jeg fandt foreksempel denne, der også er virkelig pæn. Og vil egentlig hellere finde en løs, end et stramt pencilskirt. Jeg bliver ved med at opdage Zara tasker, som jeg, til min egen positive overraskelse, synes er helt vildt fine! Denne her er desværre ikke i butik længere, tror den er fra i sommers. Så den vil jeg kigge efter på Trendsales. Til sidst en god gammel kending, man aldrig bliver træt af at se på – Susanna støvlerne fra Chloé. De er jo bare så smukke. Og en klasssiker. En god sko-investering, tror jeg… For den slags findes ;) Må desuden være rare at gå i og formidable til grå striktrøjer om efteråret.

Hvad synes I om det? :)

indlægget indeholder affiliatelinks