agtigtagtigt

1| Rough Rugs 1199,- 2| Jane Kønig 1900,- 3| Adidas 700,- 4| Weekday 1300,-

Partisanerkjole, Stan Smith sneakers, hvid frakke og perler drømmer jeg rigtig meget om denne fredag!

Jeg har i et stykke tid set partisanerkjolen dukke op på instagram. Den er så meget mig, at jeg næsten følte mig helt truffet – kender I det? Og tænkte ah jeg har partisaner i form af min tunika fra Isabel Marant. Men alligevel kan jeg nu ikke få den ud af hovedet… For et par uger siden, kom jeg tilfældigt forbi den i Studiestræde og mærkede, hvor fin den var. Jeg ville elske at sætte den til et par Stan Smiths med sort kant. Er de overhovedet til at opdrive nogen som helst steder?? Please skriv, hvis I ved hvor. Jeg købte jo egentlig disse som en substitut for dem, men (bliver jeg mon nogensinde klogere) originalerne er der noget mere gods i. Hælen med farve på, den grovere sål, plus hele Adidas Stan Smith historien gør en forskel. En hvid frakke har jo stået på ønskelisten længe og jeg leder stadig. Fandt denne i Weekday og den er temmelig tæt på noget godt. Hvis bare den er kridhvid i virkeligheden. Lidt smykkefornyelse trænger jeg efterhånden ret meget til og jeg hopper med på perlevognen. I et moderne design og sat til rhodineret sølv, vil de glide smukt ind i mine andre smykker. Kølige og nordiske.

Hvad siger I til det?