Untitled 17 1 kjole ASOS || 2 kimono TOPSHOP || 3 taske BALENCIAGA || 4 sandaler TOPSHOP || 5 solbriller RAY BAN

Har et lille flip med striber for tiden. Har jo lige fået tilføjet nogle, plus noget andet stribet I endnu ikke har set… Men se da lige den kjole – drop waist og til 100kr. Den helt rigtige blanding af noget feminint og sporty. Et kup. Tilsat helt enkle effortless sandaler, med lidt tyngde på sålen. I læder. Hvilket Topshop generelt er bedre til at bruge på deres billige sandaler ifht Asos. Jeg mangler altid solbriller. Hver evig eneste sommer er det et problem. Jeg har svært ved at finde nogle der klæder mit ansigt. I lufthavnen i Barcelona prøvede jeg dog et par fra Ray Ban, der faktisk sad ok. Hvis jeg husker rigtigt er det model 4147, så dem er jeg ved at anskaffe mig brugt fra Trendsales. En Balenciaga taske selvfølgelig. Kigger efter en giant 21 Part Time istedet for City, da de er en anelse nemmere og billigere at få fat i. Har I forstand på forskellen mellem en City og en Part Time? Så må I meget gerne komme med jeres erfaringer… En kimono, ikke fordi jeg synes den passer specielt godt til lige den kjole, men skønne er de om sommeren, og jeg synes ikke det er ofte man ser en i hvid.

Er I også til striber, hvid og kimonoer?

indlægget indeholder afilliatelinks