Untitled 141 kjole ASOS 370,- || 2 stribet jakke ASOS 550,- || 3 støvler TOGA PULLA 1700,- || 4 taske PROENZA SCHOULER PS1 TINY 8500,-

Søøød kjole, stribet jakke, hvid flettet taske og rå cowboy boots idag!

Kjolen er bare noget så sød i kviltet stof og med lav talje. Den fås også i sort. Den kalder bare på sommer, og ville være fin at spankulere rundt i med både flade og høje sandaler. Den stribede jakke synes jeg bare er ret lækker casual sporty. Ikke så tit jeg finder mønstrede jakker jeg kan lide, men konceptet synes jeg om, og striber fungerer godt på jakken. Støvlerne har jeg længe luret på, de vil være så cool med bare ben til kjoler og nederdele. Ikke for rå fordi de har country vibes, der på en eller anden måde også gør dem lidt hyggelige. Jeg synes bedst om dem i ruskind, fordi matheden toner dem ned og giver varme (de fås også glatte og i pony). Men er I klar over de er kommet på The Outnet?! Ellers en klassiker model der ikke lige sådan bliver sat ned… Desværre er min størrelse væk, men måske en af jer andre er heldige. Tasken er Proenza Schoulers Tiny model, som jeg havde snuppet istedet for min pouch, hvis den havde fandtes på det tidspunkt, for den har nemlig den hank jeg mangler på min. Her den flettede udgave i hvid – ahmen så bliver det næsten ikke mere yndigt!

Hvad siger I til fredagens mix af dyrt og billigt, hvid og stribet? :)

indlægget indeholder affiliatelinks