fredagsdrøm agtigtagtigt.dk

1| kjole ISABEL MARANT ETOILE  2| taske BALENCIAGA  3| jakke TOPSHOP  4| sneakers NIKE

Et lidt pudsigt mix af en bohemian kjole, en ladylike og grafisk taske, sneakers og sorte blomster i denne fredagsdrøm! Men på en eller anden måde tror jeg egentlig det kunne fungere godt sammen…

Den kjole der! Åh den skriger mit navn. Så sommer lækker og luksus bohemet. Jeg må ind og gramse på min gamle partisaner tunika og få den i brug igen snarest… Tasken er med fordi ingen fredagscollage uden noget fra Balenciaga ;) Ej, den repræsenterer en crossover skuldertaske, som også har hank. Noget jeg virkelig savner ved min PS1 pouch. Overvejer faktisk lidt at sælge den pga af det. Og så købe mig en anden model i samme størrelse, men som også har hank, så jeg kan variere måden jeg holder den på. Jeg mangler stadig et par helt sorte almindelige sneakers, både pga komforten og til når jeg gerne vil tilføje et look et par sneakers, uden at det skal være dem fra Isabel Marant, der stikker lidt i en anden retning. Hvis man gerne vil dyrke “florals for spring” er det så underspillet cool at gøre det ved hjælp af strukturen i stof. Jakken her fra Topshop, kan minde en anelse om min vintagejakke.

Hvad siger I til denne fredagsdrøm?

indlægget indeholder affiliatelinks