fredagsdrøm agtigtagtigt.dk1| nederdel ASOS 585,-  2| skjorte MONKI 200,-  3|taske MARKBERG 1200,-  4| sko ISABEL MARANT 2000,-

En printet pyjamasskjorte, endnu en hvid lædernederdel, taske i kroko og sko med hvid pony er hvad jeg drømmer om idag!

Jeg tror, jeg vil have nemmere ved at få brugt og stylet denne hvide lædernederdel, fordi den er så simpel i snittet og kortere i længden ifht den anden jeg har. Det var også mere sådan en model jeg ledte efter sidste år. Asos kan altså bare det der med lædernederdele! Den er endda sat lidt ned… Jeg var i Monki den anden dag og de har fået så mange fine ting. Blandt andet denne skjorte med art deco inspireret print og i den søde pyjamasstil. Den føles meget silke agtig og vil tilføre sødt print til min ellers meget ensfarvede garderobe. Tasken er Maries bud i Markberg battlen og helt klart min favorit af de 5! Både kroko og pony repræsenteret i samme taske, er det rene guf for mig. Og med mørk sølvhardware, så er der ikke meget at sætte en finger på. Desuden er det lækkert, at den både kan bruges som skuldertaske, crossover, på armen og holdes i hånden. Jeg kan også godt lide, at den ene hank kan hænge og pynte på tasken, imens man bruger den anden. Jeg har været i butik og gramse, og “prøve” den på – den klær mig ;) En dejlig lille taske, med god effekt. Skoene kan jeg ikke stå for med Stina-elementer som ruskind og pony – ovenikøbet hvid pony som kontrast. Kilehælen gør den nem at gå i, men effekten er den samme som stilletter, dog er de mere anvendelige. Det er også pænt med rem rundt om anklen…

Drømmer I med på noget af dette?

indlægget indeholder affiliatelinks