Untitled 16kjole ISABEL MARANT ÈTOILE || sandaler SENSO || taske BALENCIAGA

Vi nøjes lige med 3 ønsker idag ;) Tilgengæld ligger de desværre i den dyrere ende…

Isabel Marant kan bare det der med sommer kjoler/tunikaer. Er så forelsket i det her grove netstof med store applikerede blade på. Kan godt lide det er blade istedet for blomster. Den er kommet på udsalg med -30%. Hver sommer kalder ligesom på en ny sort romantisk/vintage/boho-agtig kjole, synes jeg. Fik mig heldigvis nogle stykker sidste år, især fra H&M Trend, som jeg må få hivet frem igen. Da jeg kiggede efter sundhedssandaler i sidste uge, opdagede jeg det australske mærke Senso, som laver så mange lækre modeller. Bla disse pæne, pæne i sort/hvid struktur. Har så meget lyst til sådan et par sundhedssandaler for tiden. Hvis det bliver, bliver det nok de trods alt billigere Birkenstock, som giver samme look, medmindre disse måske snart kommer på udsalg. Allerøverst på ønskelisten, står dog en Balenciaga taske. Enten City med giant 21, som jeg skal være heldig at finde brugt til en rimelig pris. Eller en Mini City med giant 12 hardware, som på billedet (som jeg måske kan være heldig at kunne købe med en rabatkode). Begge tasker kan bruges både på skulderen, på armen og crossbody, hvilket jeg sætter stor pris på. Kan også godt lide, at de ikke er sarte, så man vil bare kunne skambruge dem, uden at føle man skal passe meget på (jeg har faktisk sat min Proenza Schouler til salg, for måske at kunne købe en af de andre istedet). Og rent stilmæssigt rammer de plet med at være klassiske, men med kant. Rå, men også rigtig fine til mere romantisk og feminin beklædning. De rummer på en eller anden måde det hele.

Hvad drømmer I om for tiden?

indlægget indeholder affiliatelinks